JOKERIT C2 (-03)

jkuva_03.jpg

 

Jokerit C2 kaudella 2017-2018: 

Jokerit -03 ikäluokka kokee suuren muutoksen, kun kahdesta pelijoukkueesta muodostuu ensi kaudeksi yksi. Lasten liikunta- ja urheiluaika jää taaksepäin ja pojat ottavat askelia kohti huippu-urheilijan uraa. Kokonaisvaltainen liikuntakasvatus on ollut vahvasti toimintamme ohjenuorana. Samat moraaliset perusteet ja periaatteet ohjaavat toimintaamme myös jatkossa.  Huolellisuus, ahkeruus, siisteys, hyvät käytöstavat ja muiden huomioonottaminen ovat asioita, joita korostetaan jatkossakin joka päivä arkisessa elämässämme.

C2-joukkue ottaa ensi askeleensa kohti kilpaurheilua. Haasteet arjen hallinnassa, koulunkäynnissä, aikataulutuksessa, lihashuollossa, ravinnossa ja erityisesti henkisessä kuormituksessa nousevat entistä suurempaan rooliin. Joukkueemme taustajoukot muodostuvat oman alansa erityisosaajista. Jääkiekkotaitojen lisäksi erityinen panostus näkyy vammojen ennaltaehkäisyssä, elastisuuden ja kehon hallinnan taidoissa sekä henkisen kapasiteetin ja voimavarojen hyödyntämisessä.

Joukkueen taustahenkilöiden esittely alkaa ensi kauden päävalmentajasta, kts uutiset. Seuraavilla viikoilla esitellään muita joukkueen toimihenkilöitä. 

Jokerit C2(03)-joukkue kaudelle 2017-2018:

Jokerit 03 siirtyy C2-vaiheeseen ja kahdesta joukkueesta puristetaan kasaan yksi joukkue. Samalla toteutetaan yhteistyöseurasopimusta, jossa annetaan myös muille mahdollisuus siirtyä Jokereihin pelaamaan.
Jokereiden valmennusjohto on koonnut joukkueen kaudeksi 2017-2018. Joukkueen koostumus on seuraava:

Jokerit C2 2017-2018
Flytström Lauri
Isopoussu Manu
Jämsä Joni
Karjalainen Miika
Korhonen Matias
Kumpula Joona
Leppänen Onni
Marchesani Antoni
Matikka Miko
Mononen Veeti
Myllykoski Matias
Orava Juuso
Partanen Jere
Peltonen Miko
Pitkäjärvi Paulus
Rannelma Pyry
Rantanen Jere
Rinta-Paavola Julius
Romppainen Lauri
Räsänen Peetu
Saarinen Jere
Sasi Samuli
Sotti Elias
Tapper Urho
Turtia Nicklas
Vähäkangas Kie

 

Jokerit 03 sosiaalisessa mediassa: https://fi-fi.facebook.com/jokerit03