JOKERIT E2 (-09)

f1-09.jpg

Jokerit E2/09 kaudella 2018-2019:

Jokerit joukkueet eivät järjestä varsinaisia try-out tapahtumia. Mikäli olet kiinnostunut  pelaamaan Jokerit E2/09 joukkueessa kaudella 2019-2020,  ota yhteyttä Tuomas Taskiseen 040-334 1863 tuomas.taskinen@hel.fi

------------------

Joukkueessamme on 36 innokasta kiekkoilijan alkua. Siirrymme tällä kaudelle isolle kentälle, jota moni pelaajista onkin jo odottanut kuin kuuta nousevaa. Harjoittelemme neljä kertaa viikossa Myllypuron ja Oulunkylän halleissa, tämän lisäksi joukkueella on painiharjoitukset kerran viikossa. Osallistumme kaudella 2019-2020 Jääkiekkoliiton järjestämään E2 Ylempi-sarjaan kolmella peliryhmällä.

Joukkueessamme on loistava ilmapiiri niin pelaajien, toimihenkilöiden kuin vanhempienkin kesken. Olemme arkipuurtamisen lisäksi tehneet elämyksellisiä asioita, kuten käyneet turnausmatkalla Tšekissä, järjestäneet isoja ulkoilmatapahtumia ja suuren yhteistyöseuraturnauksen Hartwall Arenalla. Tämän kauden päätapahtumia ovat mm. Vierumäen leiri syyskuussa ja vuodenvaihteen Puuhapark-turnaus Myllypurossa.

Elämyksiemme mahdollistajina ovat olleet monet tukijamme - ISO KIITOS TEILLE!Voit seurata joukkueemme tapahtumia Facebookissa: